این مسابقه به منظور تعیین افراد تیم منتخب دانشگاه برای مرحله ملی این مسابقات و معرفی ایشان به نهاد برگزار کننده توسط آزمایشگاه مهندسی مالی و انجمن علمی دانشجویی دانشکده مهندسی صنایع و با هدایت و رهبری دکتر ماهوتچی طراحی و در سطح دانشکده برگزار شد.
بدین منظور پس از شکل گیری طرح کلی مسابقه توسط تیم برگزار کننده، فراخوان جذب شرکت کنندگان در قالب پوستر از طریق کانال های اطلاع رسانی مثل کانال تلگرامی دانشگاه و انجمن علمی و ارسال ایمیل به تمامی دانشجویان دانشگاه انتشار یافت. تمامی افرادی که تمایل به شرکت در این مسابقه را داشتند ازطریق لینک قرار گرفته در تبلیغات وارد کانال اطلاع رسانی مسابقه سبدگردانی سهام شدند. شرایط جامع اولیه شرکت در این مسابقه به شرح زیر است:
در مرحله انتخابی محدودیتی وجود نداشته و این امکان برای تمام دانشجویان از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری وجود داردکه در این مسابقه شرکت کرده و طی رقابتی با توجه به اطلاعات داده شده به آن ها، پورتفولیو تشکیل دهند و نتیجه عملکرد خرید و فروش آن ها رصد شود. سه تیم که بهترین عملکرد را در مرحله انتخابی داشته باشند از طرف انجمن علمی دانشجویی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
دانشجویانی که تمایل به شرکت در مسابقه را با توجه به اطلاعات و ساز و کار کلی قرار گرفته در کانال، اطلاعات خود را وارد سامانه کرده و در صورت مشخص بودن اعضا گروه خود را نیز در سامانه ثبت کردند.
تا تاریخ ۹ اسفند سال ۱۳۹۵ ثبت نام شرکت کنندگان تکمیل شد و ۲۹ نفر برای شرکت در این مسابقه ثبت نام نمودند و اولین جلسه توجیهی در تاریخ ۱۰ اسفند سال ۱۳۹۵ با حضور دکتر ماهوتچی برگزار شد و ساختار محیطی که در آن خرید و فروش سهام صورت می گیرد برای شرکت کنندگان تشریح شد. همچنین نقطه نظرات شرکت کنندگان برای بهبود ساختار دریافت شد و به سوالات و ابهام آن ها درباره نحوه ارسال داده های اطلاعاتی سهم ها پاسخ داده شد و گروه بندی نهایی انجام شده و تمام شرکت کننده ها در ۱۴ تیم ، گروه بندی شدند. فایل محتوی اطلاعات مربوط به دوسال گذشته ۲۵ سهم از A تا Y در تاریخ ۱۷ اسفند سال ۹۵ در اختیار شرکت کننده ها قرار گرفت تا الگوریتم یا اندیکاتور مورد نظر خود را روی آن ها پیاده کنند.
اولین شیت خرید و فروش سهم ها در تاریخ ۱۹ اسفند سال ۹۵ در سوپر گروهی که به این منظور ایجاد شده بود قرار گرفت و نحوه ارسال و دریافت بدین صورت بود که هر روز تا قبل از ساعت ۹ صبح فایل آن روز به اشتراک گذاشته می شد و تا ساعت ۹ شب فایل مربوطه توسط شرکت کننده ها به آدرس ایمیل انجمن علمی دانشجویی مهندسی صنایع ارسال می شد تا نحوه ورود داده های هر گروه توسط تیم علمی تا روز بعد چک شود و در صورت بروز اشتباه اصلاح شود.
این روند تا ۲۵ روز ادامه پیدا کرده و آخرین روز مسابقه در ۲۱ فروردین سال ۱۳۹۶ برگزار شد.
تمامی داده های دریافتی ازشرکت کنندگان طبقه بندی شده و در یک فایل قرار گرفت تا توسط فرمول تعیین شده نتیجه عملکرد آن ها ارزیابی شود.
نتایج نهایی این مسابقه به شرح زیر می باشد:
گروه دو (آقای محمد جواد فلاح پور) با کسب ارزش نهایی ۲,۸۴۱,۸۶۴ واحد و مجموعا ۹۱% امتیاز مقام اول
گروه چهار (آقای علیرضا محسنی و خانم علیپور) با کسب ارزش نهایی ۲,۴۲۴,۶۳۵ واحد و مجموعا ۶۴% امتیاز مقام دوم
گروه سیزده (آقای مرتضی غلامی) با کسب ارزش نهایی ۲,۱۲۶,۵۱۷ واحد و مجموعا ۴۹% امتیاز مقام سوم
گروه سه (آقای محمد جمالی) با کسب ارزش نهایی ۲,۰۲۵,۲۰۲ واحد و مجموعا ۴۷% امتیاز مقام چهارم
و گروه چهارده (خانم سماواتی) با کسب ارزش نهایی ۲,۱۸۹,۰۹۲ واحد و مجموعا ۴۴% امتیاز مقام پنجم
را به دست آوردند.
به گروه اول مبلغ ۳۰۰.۰۰۰ هزار تومان و گروه دوم۲۵۰.۰۰۰ هزار تومان و گروه سوم ۲۰۰.۰۰۰ هزار تومان به صورت کارت هدیه بانکی و به سایر گروه های برتر تقدیر نامه اهدا شد.